Urządzenia i Akcesoria
Prawn stir-fry
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
2 portions
Składniki
Five spice powder
-
Szechuan peppercorns2 tsp
-
star anise3
-
fennel seeds2 tsp
-
cinnamon quills2
-
whole cloves6
Stir-fry
-
piece fresh ginger peeled1 cm
-
fresh long red chilli deseeded and cut into halves, to taste½ - 1
-
lime zested and juiced½
-
garlic clove1
-
palm sugar grated (or 1-2 cm cube), to taste1 - 2 tsp
-
sesame oil4 tsp
-
soy sauce1 tsp
-
raw prawns peeled and cleaned300 g
-
basmati rice120 g
-
water800 g
-
fresh green beans trimmed and cut into thirds50 g
-
red capsicum cut into strips (1 cm) then strips cut into halves¼
-
broccolini cut into thirds3
-
snow peas cut into thirds4
-
honey1 tbsp
-
rice wine vinegar1 tbsp
-
spring onion/shallot green part only, finely sliced, to serve1
-
fresh coriander leaves only, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1099.7 mg
Białko
33.9 g
Kalorie
2453.3 kJ /
586.4 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
12.3 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
89.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM5)
4 godz. 20 min
Pork ribs with black bean sauce
2 godz.
Hong Kong-style roast pork belly
10 godz.
Quick prawn stir-fry
20 min
Chicken and almond stir-fry
30 min
Twice-cooked pork belly with lentils
5 godz. 30 min
Hong shao rou (braised pork belly)
1 godz. 15 min
Steamed sticky rice with pork (Rice tube puddings)
2 godz. 30 min
Curry lamb cutlets
1 godz.
Rice paper rolls with sweet and sour chilli sauce
40 min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40 min
Chicken tikka masala with saffron rice
4 godz. 40 min