Urządzenia i Akcesoria
Chorizo and squid stew (TM5)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
4 portions
Składniki
-
olive oil20 g
-
brown onion cut into wedges (1cm)200 g
-
whole medium squid cleaned and cut into rings (2-3 cm) and tentacles650 g
-
chorizo cut into slices (1 cm)150 - 200 g
-
carrot cut into cubes (1 cm)150 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
tomato paste20 g
-
Pernod® (optional - see Tips)30 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh long red chilli trimmed, deseeded if preferred and cut into slices (optional)1
-
paprika1 tsp
-
dried bay leaf1
-
canned butter beans rinsed and drained (approx. 500 g after draining)800 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves, for garnishing
-
crusty bread to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2528.8 mg
Białko
54.7 g
Kalorie
2836.9 kJ /
675.5 kcal
Tłuszcz
20.6 g
Błonnik
14.9 g
Tłuszcz nasycony
5.9 g
Węglowodany
58.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Brussels sprouts with lime crumb
20 min
Chicken cacciatore
50 min
Beef rendang
1 godz. 55 min
Sicilian prawn salad
40 min
Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil
50 min
Spiced cauliflower pilau
20 min
Lamb tikka with spicy eggplant
40 min
Baked masala fish
1 godz. 15 min
Steamed corn with chipotle mayonnaise and coriander salsa
45 min
Tandoori chicken
1 godz. 35 min
Coconut rice with Asian inspired pork and eggs
40 min
Kangaroo harissa polpette with lentils and kale
45 min