Wersje kompatybilne
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Almond crusted salmon
- 4 fresh boneless salmon fillets (approx. 150 g each)
- 30 g lemon juice
- 40 g olive oil
- 20 g Dijon mustard
- 2 tsp honey
- 2 garlic cloves
- ½ tsp salt
- 20 g blanched almonds
- 50 g bread, broken into pieces
- 3 - 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
Lemon fettuccine with asparagus
- 1200 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 250 g fresh fettucine pasta
- 250 g asparagus, trimmed and cut into pieces (2 cm)
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- 100 g sour cream
- 1 - 2 tsp Dijon mustard
- ½ lemon, grated zest, no white pith and 1 tablespoon juice
- ground black pepper, to season
- fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3339.5 kJ / 795 kcal
- Białko
- 43.5 g
- Węglowodany
- 42.4 g
- Tłuszcz
- 49.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.4 g
- Błonnik
- 5.3 g
- Sód
- 972 mg
Alternatywne przepisy
White fish and lemon risotto
30 min
Fish and mixed vegetable parcels
1 godz. 15 min
Risoni with salmon and spinach
25min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40min
Smoked honey and dill salmon
1h 5 min
Mediterranean salmon and couscous parcels
25min
Superfood salmon salad
1h 5 min
Fish fillets with fresh corn polenta
1h 5 min
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35min
Linguine with salmon and herbs
25min
Balsamic salmon and zucchini noodles
35min