![Almond crusted salmon with asparagus fettuccine Almond crusted salmon with asparagus fettuccine](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D497FFFD-8B0A-4DE1-B68B-FCBDD0DA7CAD/Derivates/201EF056-D58B-4905-9BD1-13919B6E1B84.jpg)
Wersje kompatybilne
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Almond crusted salmon
- 4 fresh boneless salmon fillets (approx. 150 g each)
- 30 g lemon juice
- 40 g olive oil
- 20 g Dijon mustard
- 2 tsp honey
- 2 garlic cloves
- ½ tsp salt
- 20 g blanched almonds
- 50 g bread, broken into pieces
- 3 - 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
Lemon fettuccine with asparagus
- 1200 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 250 g fresh fettucine pasta
- 250 g asparagus, trimmed and cut into pieces (2 cm)
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- 100 g sour cream
- 1 - 2 tsp Dijon mustard
- ½ lemon, grated zest, no white pith and 1 tablespoon juice
- ground black pepper, to season
- fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3339.5 kJ / 795 kcal
- Białko
- 43.5 g
- Węglowodany
- 42.4 g
- Tłuszcz
- 49.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.4 g
- Błonnik
- 5.3 g
- Sód
- 972 mg
Alternatywne przepisy
Mediterranean salmon and couscous parcels
25min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35min
Flaky salmon pie with herb dressing
40min
Turmeric fish
30min
Lemon and herb salmon burgers with zucchini fries
55 Min
Salmon kabsa
40min
Gruyère salmon patties with salad
1u. 20min
Pork meatballs with couscous
50 мин.
Linguine with salmon and herbs
25min
Chicken fusilli with mushrooms
40min
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35min
Risoni with salmon and spinach
25min