Urządzenia i Akcesoria
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Almond crusted salmon
-
fresh boneless salmon fillets (approx. 150 g each)4
-
lemon juice30 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
Dijon mustard20 g
-
honey2 tsp
-
garlic cloves2
-
sea salt½ tsp
-
blanched almonds20 g
-
bread broken into pieces50 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
Lemon fettuccine with asparagus
-
water1200 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
fresh fettucine pasta250 g
-
asparagus trimmed and cut into pieces (2 cm)250 g
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
sour cream100 g
-
Dijon mustard to taste1 - 2 tsp
-
lemon zest only, no white pith and 1 tablespoon juice½
-
ground black pepper to season
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
972 mg
Białko
43.5 g
Kalorie
3339.5 kJ /
795 kcal
Tłuszcz
49.5 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
14.4 g
Węglowodany
42.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 min
Risoni with salmon and spinach
25 min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 min
Beef stroganoff
35 min
Salmon with yoghurt dressing
55 min
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35 min
Chicken and mushroom lasagne
1 godz. 55 min
Lemon and lamb pie with filo topping
2 godz. 40 min
Turkey burgers with caramelised onion and capsicum
30 min
Linguine with salmon and herbs
25 min
Thai chicken wraps
40 min
Chicken and pesto risoni
35 min