Urządzenia i Akcesoria
Thai chicken wraps
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
jasmine rice2 tbsp
-
garlic cloves3
-
fresh lemongrass white part only, cut into halves1 stalk
-
coconut oil1 tbsp
-
chicken thigh fillet partially frozen and cut into pieces (approx. 4 cm)500 g
-
fresh kaffir lime leaves cut into thin slices3
-
dried chilli flakes1 - 2 tsp
-
fish sauce30 g
-
lime juice30 g
-
iceberg lettuce approx. 8 large leaves½
-
carrot cut into julienne130 g
-
baby radishes cut into julienne2
-
spring onions/shallots trimmed and cut into very thin slices2
-
fresh long green chillies deseeded and cut into julienne1
-
fresh mint leaves only2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
764.5 mg
Białko
25.2 g
Kalorie
1043.8 kJ /
248.5 kcal
Tłuszcz
11.4 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
5.9 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asian chicken noodle soup
1 godz. 35 min
Thai beef salad with noodles
1 godz.
Rainbow bowl
1 godz. 20 min
Chicken and almond stir-fry
30 min
Chicken pad thai
55 min
Chicken in peanut sauce with chilli-cucumber salad
35 min
Turkey and lemon aioli wraps
30 min
Asian beef salad with peanut dressing
30 min
Quick turkey taco bowl
15 min
Pulled pork with apple and fennel salad
2 godz. 45 min
Curry laksa
45 min
Asian chicken noodle salad
45 min