![Thai chicken wraps Thai chicken wraps](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/adc153dd-a42e-4fba-8916-5a6944179504/Derivates/d408cddf-584f-4c53-8d11-2026dd6e09ec.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 tbsp jasmine rice
- 3 garlic cloves
- 1 stalk fresh lemongrass, white part only, cut into halves
- 1 tbsp coconut oil
- 500 g chicken thigh fillets, partially frozen and cut into pieces (approx. 4 cm)
- 3 fresh Kaffir lime leaves, cut into thin slices
- 1 - 2 tsp dried chilli flakes
- 30 g fish sauce
- 30 g lime juice
- ½ iceberg lettuce, approx. 8 large leaves
- 130 g carrot, cut into julienne
- 2 baby radishes, cut into julienne
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into very thin slices
- 1 fresh long green chillies, deseeded and cut into julienne
- 2 sprigs fresh mint, leaves only
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1043.8 kJ / 248.5 kcal
- Białko
- 25.2 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 11.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.9 g
- Błonnik
- 3.4 g
- Sód
- 764.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Korean barbecue chicken with rice
45 min
Thai beef salad
1 Std. 20 Min
Hoisin pork bowl
30 min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40 min
Asian chicken noodle salad
45 min
Thai beef salad with noodles
1 godz.
Barbecued beef with ssamjang sauce
2sa 25 dk
Asian beef salad with peanut dressing
30 min
Chicken in peanut sauce with chilli-cucumber salad
35min
Chicken picadillo cups
40 min
Pulled pork with apple and fennel salad
2h 45min
Turkey taco salad bowl
15 min