Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 150 g de chorizo fort, coupé en tranches
- 1 c. à soupe de graisse de canard (voir "Conseil(s)") (opcjonalnie)
- 1 c. à café de concentré de tomate
- 400 g d'eau
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 bouquet garni
- 500 g de haricots blancs en conserve
- 2 saucisses de Toulouse, coupées en deux
- 80 g de chapelure
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2406 kJ / 576 kcal
- Białko
- 29.3 g
- Węglowodany
- 32.8 g
- Tłuszcz
- 34.3 g
- Błonnik
- 10 g
Alternatywne przepisy
Cassoulet mexicain
35min
Ratatouille aux merguez
40min
Timbale milanaise
55min
Chili de poulet
40min
Rougail saucisse
50min
Coquillettes chorizo-comté
15min
Crozetto aux lardons et poivrons
40min
Poulet aux poivrons façon risotto
40min
Flan poivron-chorizo-chèvre
45min
Riz de Louisiane à la saucisse fumée
1h 10min
Ragoût de poulet, chorizo et pommes de terre
50min
Blancs de poulet sauce chorizo
50min