Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di cipolla bianca in quarti
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino secco piccante
- 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di foglie di alloro secche
- 600 g di anguilla, pulita ed eviscerata, a pezzi (4 cm circa)
- 80 g di vino bianco secco
- 600 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- 480 g di spaghetti
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2770 kJ / 662 kcal
- Białko
- 24.3 g
- Węglowodany
- 61.4 g
- Tłuszcz
- 37.2 g
- Błonnik
- 3.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Trippa in rosso con patate
1 Std. 30 Min
Cous cous con calamaretti
40 min
Riso patate e cozze
1h
Risotto ai frutti di mare e salame piccante
Brak ocen
Cassatelle pasquali
2h 50min
Baccalà alla Soutelo
30 min
Yogurt liquido al caffé
10h 50 min
Yogurt al cocco con frutta secca
1h 10 min.
Crema alla polpa di granchio
10min
Succo di pomodoro e anguria
10min
Insalata di riso, polpo e limone
1 Std. 30 Min
Spaghetti alla marinara in bianco
50 dk