Arrosto di maiale ripieno con verdure e pancetta affumicata

Arrosto di maiale ripieno con verdure e pancetta affumicata

3.6 7 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
6 porzioni

Składniki

  • carota intera
    1
  • di piselli surgelati
    100 g
  • di fagiolini verdi freschi puliti
    100 g
  • di acqua
    500 g
  • di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
    30 g
  • di cipolla a pezzi
    50 g
  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate
    3 rametti
  • di salsiccia fresca spellata e a pezzi
    100 g
  • di pancetta affumicata a tocchetti
    100 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • di lonza di maiale in un'unica fetta alta 1 cm circa
    700 g
  • di brodo di carne caldo
    100 g
  • di salsa di soia
    70 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 343 kcal / 1435 kJ
Białko 34.4 g
Tłuszcz 20.5 g
Węglowodany 5.1 g
Błonnik 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...