Faraona ai funghi porcini

Faraona ai funghi porcini

3.8 18 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
5 porzioni

Składniki

  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 4 foglie di salvia fresca lavate ed asciugate
  • 50 g di pancetta di maiale a cubetti (1 cm)
  • 80 g di cipolle a pezzi
  • 1 spicchio di aglio
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 800 g di faraona a pezzi
  • 1 pizzico di sale + q.b.
  • 1 pizzico di pepe + q.b.
  • 10 g di brandy
  • 30 g di brodo di carne
  • 400 g di funghi porcini freschi puliti e a fette
    400 g di funghi porcini surgelati, a fette
  • 4 pomodori ciliegino a metà

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 330 kcal / 1381 kJ
Białko 44.5 g
Tłuszcz 16.3 g
Węglowodany 1.5 g
Błonnik 2.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...