Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 4 foglie di salvia fresca, lavate ed asciugate
- 50 g di pancetta di maiale a cubetti (1 cm)
- 80 g di cipolle a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di faraona, a pezzi
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe + q.b.
- 10 g di brandy
- 30 g di brodo di carne
-
400
g di funghi porcini freschi, puliti e a fette
lub 400 g di funghi porcini surgelati a fette - 4 pomodori ciliegino a metà
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1381 kJ / 330 kcal
- Białko
- 44.5 g
- Węglowodany
- 1.5 g
- Tłuszcz
- 16.3 g
- Błonnik
- 2.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Coniglio ai funghi
1小时 10 分钟
Coniglio in umido
1h 25min
Ossobuco alla milanese
1小时 10 分钟
Tacchino porchettato con contorno di patate
1h 45min
Ossibuchi agli asparagi
1小时 30 分钟
Coniglio alla siciliana
1 godz. 20 min
Faraona al vino rosso
1小时 30 分钟
Coniglio alla ligure
3h 20 min
Coniglio all'appetitosa
1小时 10 分钟
Coniglio in porchetta
1 godz. 20 min
Anatra all'arancia
1h 35min
Costine in umido
1 godz. 20 min