Urządzenia i Akcesoria
Shui zhu niu rou (chilli beef)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
piece fresh ginger peeled and cut into thin slices3 - 4 cm
-
spring onion/shallot trimmed and cut into pieces (3 cm)1
-
vegetable oil20 g
-
garlic cloves cut into thin slices2
-
dried red chillies2
-
ground Szechuan pepper (see Tips)2 tsp
-
red chilli oil (see Tips)20 g
-
chilli broad bean paste (see Tips)40 g
-
water700 - 900 g
-
dark soy sauce1 tsp
-
white sugar½ tsp
-
salt½ tsp
-
sweet potato noodles (see Tips)100 g
-
beef fillet cut into thin slices300 g
-
fresh bean sprouts100 g
-
fresh coriander for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 portions
Sód
1970.9 mg
Białko
75.6 g
Kalorie
5382 kJ /
1281.4 kcal
Tłuszcz
57.8 g
Błonnik
10.6 g
Tłuszcz nasycony
10.6 g
Węglowodany
109.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bibimbap (Beef Rice Bowl)
1h 25min
Thai beef salad
1h 15min
Thai-style grilled pork skewers
7h 25min
Pork vindaloo
2h 20min
Spicy Black Pepper Chicken
50min
Thai beef salad
1h 20min
Dan dan mian (dandan noodles)
1h 10min
Xi hu niu rou geng (beef broth)
40min
Kimchi stew
30min
San bei ji (three cup chicken)
35min
Taiwanese sticky rice
1h 40min
Wonton soup
1h