Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g buckwheat flour
- 50 g "00" pasta flour, plus extra to dust
- 150 g boiling water
- cornflour, to dust
- Wartości odżywcze
- na 600 g
- Kalorie
- 3564.8 kJ / 852 kcal
- Białko
- 30.4 g
- Węglowodany
- 179.4 g
- Tłuszcz
- 6.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.5 g
- Błonnik
- 21.4 g
- Sód
- 29 mg
Alternatywne przepisy
Fresh fruit tart (Thermomix®️ Cutter, TM6)
Brak ocen
Salt cod gratin
50 min
Hazelnut chocolate spread
25 min
Vegetable liquid stock (TM5)
3 Std. 15 Min
Black sticky rice with taro and blue matcha ice cream (Luke Nguyen)
6 Std. 50 Min
Mushroom stock paste
1sa 35 dk
Radish cakes
1h 5 min
Crumbs chocolate chip cookies
Brak ocen
Steamed Molotof
30 min
Cold cut pork sausage
1h 30min
Prawn dumplings (xia jiao)
1h 15 min
Burger pickles (Thermomix® Cutter)
2 Std. 10 Min