![Linguine with salmon and herbs Linguine with salmon and herbs](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3D37E52C-F907-43A2-A97F-B74AF8CE17C2/Derivates/E3F1829A-84A5-4E27-8E81-D31637F9BC1C.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1200 g water
- 2 tsp salt
- 320 g linguine pasta
- 60 g extra virgin olive oil, plus 1 tablespoon extra
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 4 fresh chives, cut into halves
- 1 eschalot (approx. 40 g)
- 20 - 40 g lemon juice, to taste
- 50 g pouring (whipping) cream
- 200 g smoked salmon, cut into pieces
- 1 tbsp pickled capers, drained (optional)
- ground black pepper, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2305.3 kJ / 548.8 kcal
- Białko
- 22.1 g
- Węglowodany
- 55.5 g
- Tłuszcz
- 25.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.2 g
- Błonnik
- 3.6 g
- Sód
- 1702.5 mg
Alternatywne przepisy
Salmon and fennel risotto
30min
White fish and lemon risotto
30min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30min
Flaky salmon pie with herb dressing
40min
Chilli lime prawns with soba noodles
25 Min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35 min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1hod. 5min
Pasta with tuna
30min
Chicken and prawn noodles
30min
Prawn and noodle stir-fry
25 Min
Risoni with salmon and spinach
25 Min
Mushroom and bacon pasta
30min