Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 garlic cloves
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 20 g olive oil
- 20 g salted butter
- 150 g cocktail onions, drained
- ¼ tsp salt
- 2 beef cheeks (approx. 400 g each), trimmed and fatty membrane removed, cut into pieces (7 cm)
- 120 g red wine
- 15 g plain flour
- 15 g Meat stock paste (see Tips)
- 25 g tomato paste
- 120 g fresh button mushrooms, cut into halves
- 100 g fresh Swiss brown mushrooms, cut into halves
- 200 g carrots, cut into slices (approx. 2.5 cm)
- 2 dried bay leaves
- 130 g water
- fresh flat-leaf parsley, chopped, for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2089.2 kJ / 497.4 kcal
- Białko
- 45 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 27.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.3 g
- Błonnik
- 3.8 g
- Sód
- 796.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Beef and mushroom stroganoff
40 min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 min
Lamb and fennel ragu
4 godz. 35 min
Chicken and roasted red capsicum sauce with rice (TM6)
4h
Chinese pork with vegetables
1h 20 min
Korean barbecue pork with rice salad (MEATER+®)
40 min
Braised Lamb Shanks
3 Std. 35 Min
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6, Mark Southon)
4 godz. 35 min
Chicken chasseur
1u. 50min
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3 Std. 15 Min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3u. 40min
Chinese five spice beef cheeks
4 Std. 25 Min