Urządzenia i Akcesoria
Beef cheek Bourguignon
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 25 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves3
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
olive oil20 g
-
salted butter20 g
-
cocktail onions drained150 g
-
salt¼ tsp
-
beef cheeks (approx. 400 g each), trimmed and fatty membrane removed, cut into pieces (7 cm)2
-
red wine120 g
-
plain flour15 g
-
Meat stock paste (see Tips)15 g
-
tomato paste25 g
-
fresh button mushrooms cut into halves120 g
-
fresh Swiss brown mushrooms cut into halves100 g
-
carrots cut into slices (approx. 2.5 cm)200 g
-
dried bay leaves2
-
water130 g
-
fresh flat-leaf parsley chopped, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
796.8 mg
Białko
45 g
Kalorie
2089.2 kJ /
497.4 kcal
Tłuszcz
27.2 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
10.3 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork fillet with paprika cream sauce and linguine
1 godz. 20 min
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter, using modes)
20 min
Braised Lamb Shanks
3 godz. 35 min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
4 godz. 20 min
Chicken chasseur (Skinnymixers)
1 godz. 50 min
Lamb and fennel ragu
4 godz. 35 min
Beef brisket chilli con carne
7 godz.
Beef and mushroom stroganoff
40 min
Coq au vin blanc with mashed potato
1 godz. 50 min
Mashed potatoes for two (peeler)
30 min
Sticky pork belly with jasmine rice
1 godz.
San choy bau (Matt Sinclair)
30 min