Urządzenia i Akcesoria
Smashed roasted potatoes with rosemary salt
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 godz. 30 min
6 portions
Składniki
Rosemary salt
-
fresh rosemary leaves only10 sprigs
-
sea salt250 g
Potatoes
-
water700 g
-
small potatoes1000 g
-
olive oil plus extra to serve1 - 2 tbsp
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
15911.7 mg
Białko
4 g
Kalorie
676 kJ /
161 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aussie potato salad
1 godz. 30 min
Quick sliced pickle - demo (Thermomix® Cutter)
5 min
Potato bake (Thermomix® Cutter)
1 godz. 10 min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40 min
Steamed prawns or scallops
20 min
Spicy eggs with tomato sauce
30 min
Sloppy Joes with slaw
40 min
Potatoes and green beans with parsley pesto
35 min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7 godz. 10 min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1 godz.
Pineapple and orange glazed ham (MEATER+®)
2 godz.
Steamed greens with lemon feta
20 min