Urządzenia i Akcesoria
Smashed roasted potatoes with rosemary salt
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 godz. 30 min
6 portions
Składniki
Rosemary salt
-
fresh rosemary leaves only10 sprigs
-
sea salt250 g
Potatoes
-
water700 g
-
small potatoes1000 g
-
olive oil plus extra to serve1 - 2 tbsp
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
15911.7 mg
Białko
4 g
Kalorie
676 kJ /
161 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Keftethes (Greek meatballs)
40min
Aussie potato salad
1u. 30min
Turkey roll with cranberry and cherry sauce
2u. 30min
Beef balls with peanut sauce (10-12 months)
50min
Glazed chicken with hasselback pumpkin
1u. 35min
Spinach and rocket salad with cream cheese dressing
30min
Beef tapenade crostini
1u. 40min
Mediterranean pasta salad
50min
Steamed greens with lemon feta
20min
Cajun chicken schnitzel and slaw
45min
Silky sweet potato mash (Skinnymixers)
25min
Beef ragu
1u. 25min