![Hearty seafood chowder Hearty seafood chowder](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6339458D-BF29-497E-AE74-C625ABFA5295/Derivates/91985B58-6FBA-46BF-AE71-902860855B2C.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- fresh flat-leaf parsley, for garnishing
- ½ bunch fresh chives, cut into thirds
- 1 brown onion, cut into halves
- 3 garlic cloves
- 200 g carrot, cut into pieces (approx. 2 cm)
- 80 g celery, cut into pieces (approx. 2 cm)
- 200 g unsalted butter
- 1 tsp curry powder
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 tsp fresh thyme, leaves only
- 50 g plain flour
- 150 g white wine
- 2 potatoes (approx. 200 g), peeled and cut into pieces (approx. 2 cm)
- 200 g fish stock (see Tip)
- 150 g pouring (whipping) cream
- 200 g firm white fish fillets, cut into pieces (approx. 2-3 cm)
- Tabasco® sauce, to taste (optional)
- 150 g large raw prawns, peeled and deveined
- 150 g scallops
- 100 g smoked salmon, cut into pieces
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3256.4 kJ / 775.3 kcal
- Białko
- 36.7 g
- Węglowodany
- 21.5 g
- Tłuszcz
- 59.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 38.2 g
- Błonnik
- 7.8 g
- Sód
- 1223.8 mg
Alternatywne przepisy
Fish pie with mashed potato topping
2 Std.
Prawn and chicken laksa
40 min
Hearty seafood chowder
1 godz.
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25 min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 min
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2h 30min
Prawn and saffron arancini
25h
Prawn skagen (Scandinavian prawn toast)
25 Min
Mussel fritters with chilli mayonnaise
1 godz. 15 min
Seafood and corn chowder
40 min
Linguine with salmon and herbs
25 Min
Prawn and saffron risotto
30 min