Urządzenia i Akcesoria
Hearty seafood chowder
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
fresh flat-leaf parsley for garnishing
-
fresh chives cut into thirds½ bunch
-
brown onion cut into halves1
-
garlic cloves3
-
carrot cut into pieces (approx. 2 cm)200 g
-
celery cut into pieces (approx. 2 cm)80 g
-
unsalted butter200 g
-
curry powder1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh thyme leaves only2 tsp
-
plain flour50 g
-
white wine150 g
-
potatoes (approx. 200 g), peeled and cut into pieces (approx. 2 cm)2
-
fish stock (see Tip)200 g
-
pouring (whipping) cream150 g
-
firm white fish fillets cut into pieces (approx. 2-3 cm)200 g
-
Tabasco® sauce to taste (optional)
-
large raw prawns peeled and deveined150 g
-
scallops150 g
-
smoked salmon cut into pieces100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1223.8 mg
Białko
36.7 g
Kalorie
3256.4 kJ /
775.3 kcal
Tłuszcz
59.5 g
Błonnik
7.8 g
Tłuszcz nasycony
38.2 g
Węglowodany
21.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fish pie with mashed potato topping
2 godz.
Creamy scallop soup with chorizo
30 min
Seafood and corn chowder
40 min
Gin-cured ocean trout salad
30 godz. 20 min
Hearty seafood chowder
1 godz.
Fish soup
40 min
Flaky salmon pie with herb dressing
40 min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 min
Prawn and chicken laksa
40 min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35 min
Coconut fish curry
1 godz. 10 min
Cauliflower soup with bacon dust
35 min