Hearty seafood chowder
TM6 TM5 TM31

Hearty seafood chowder

4.8 (468 ocen)

Składniki

  • fresh flat-leaf parsley, for garnishing
  • ½ bunch fresh chives, cut into thirds
  • 1 brown onion, cut into halves
  • 3 garlic cloves
  • 200 g carrot, cut into pieces (approx. 2 cm)
  • 80 g celery, cut into pieces (approx. 2 cm)
  • 200 g unsalted butter
  • 1 tsp curry powder
  • 1 tsp salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • 2 tsp fresh thyme, leaves only
  • 50 g plain flour
  • 150 g white wine
  • 2 potatoes (approx. 200 g), peeled and cut into pieces (approx. 2 cm)
  • 200 g fish stock (see Tip)
  • 150 g pouring (whipping) cream
  • 200 g firm white fish fillets, cut into pieces (approx. 2-3 cm)
  • Tabasco® sauce, to taste (optional)
  • 150 g large raw prawns, peeled and deveined
  • 150 g scallops
  • 100 g smoked salmon, cut into pieces

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
3256.4 kJ / 775.3 kcal
Białko
36.7 g
Węglowodany
21.5 g
Tłuszcz
59.5 g
Tłuszcz nasycony
38.2 g
Błonnik
7.8 g
Sód
1223.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy