Urządzenia i Akcesoria
Steamed Chinese greens
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thirds1
-
fresh long red chilli trimmed and cut into halves, deseeded if preferred1
-
piece fresh ginger peeled1 cm
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil20 g
-
tamari gluten free (see Tip)2 tsp
-
sesame oil2 tsp
-
pure maple syrup2 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
boiling water1000 g
-
broccoli broken into florets250 g
-
pak choy cut into quarters lengthways150 g
-
sugar snap peas cut into halves150 g
-
fried shallots for garnishing
-
fresh coriander leaves
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6.9 g
Kalorie
587.8 kJ /
140 kcal
Tłuszcz
7.9 g
Błonnik
6.4 g
Węglowodany
7.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fresh fennel salad
10 min
Steamed greens with lemon feta
20 min
Chinese-style stir-fried vegetables
25 min
Miso chicken noodle soup (gut health)
30 min
Kimchi non-fried rice
1 godz.
Chao qing cai (Chinese greens)
10 min
Potatoes and green beans with parsley pesto
35 min
Chinese greens with XO sauce
1 godz. 50 min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1 godz.
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 min
Mashed potatoes for two
30 min
Silky sweet potato mash (Skinnymixers)
25 min