Urządzenia i Akcesoria
Chicken fusilli with mushrooms
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)60 g
-
garlic cloves2
-
brown onion cut into halves60 - 80 g
-
olive oil20 g
-
fresh Swiss brown mushrooms cut into quarters150 g
-
water400 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
skinless chicken thigh fillet cut into pieces (3 cm) (see Tips)250 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 - 3 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
dried fusilli pasta or similar short dried pasta200 g
-
fresh green beans cut into pieces (2-3 cm) (optional)150 g
-
cherry tomatoes cut into halves (optional)70 g
-
fresh basil leaves only, for garnishing2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
484.8 mg
Białko
26 g
Kalorie
2383.5 kJ /
567.5 kcal
Tłuszcz
33.7 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
17.1 g
Węglowodany
38.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pasta with tuna
30 min
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30 min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 min
Meatballs with tomato sauce
40 min
Tomato basil chicken stew
35 min
Penne and vegetables
35 min
Mushroom and bacon pasta
30 min
Beef stew with buttermilk dumplings
1 godz. 40 min
Chicken and pesto risoni
35 min
Beef ragu
1 godz. 25 min
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35 min
Chicken pesto pasta
30 min