![Chicken fusilli with mushrooms Chicken fusilli with mushrooms](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B580E298-49AC-4911-81B6-2D709C92B701/Derivates/1782E996-6C61-46C3-9DAB-FDF62CB62FEB.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- 2 garlic cloves
- 60 - 80 g brown onion, cut into halves
- 20 g olive oil
- 150 g fresh Swiss brown mushrooms, cut into quarters
- 400 g water
- 200 g pouring (whipping) cream
- 250 g skinless chicken thigh fillets, cut into pieces (3 cm) (see Tips)
- 2 - 3 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- ¼ tsp ground black pepper
- 200 g dried fusilli pasta or similar short dried pasta
- 150 g fresh green beans, cut into pieces (2-3 cm) (optional)
- 70 g cherry tomatoes, cut into halves (optional)
- 2 sprigs fresh basil, leaves only, for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2383.5 kJ / 567.5 kcal
- Białko
- 26 g
- Węglowodany
- 38.2 g
- Tłuszcz
- 33.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 17.1 g
- Błonnik
- 4.6 g
- Sód
- 484.8 mg
Alternatywne przepisy
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30 min
Chicken à la king
40 min
Chicken and warm potato salad
55 Min
Irish stew
1 godz. 30 min
Tomato basil chicken stew
35 min
Chicken pesto pasta
30 min
Chicken and pesto risoni
35 min
Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40min
Risoni with salmon and spinach
25 min
Beef "Burgundy"
40 min
Mushroom and bacon pasta
30 min
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35 min