Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de cheddar, coupé en morceaux
- 6 tranches de pain de mie blanc, toastées
- 6 tranches de jambon blanc
- 25 g de fécule de maïs
- 200 g de bière brune
- 3 c. à soupe de moutarde douce
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 c. à soupe de sauce Worcestershire
- Wartości odżywcze
- na 1 tranche
- Kalorie
- 1920 kJ / 460 kcal
- Białko
- 29.2 g
- Węglowodany
- 22.2 g
- Tłuszcz
- 27.5 g
- Błonnik
- 1.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ficelles picardes
2 godz.
La fondue aux trois fromages
4 Std. 35 Min
Poulet aux endives à la crème de maroilles
30 dk
Soupe de tomate aux copeaux de jambon de Bayonne
35 min
Gratin de pain au reblochon
35 min
Ch'tiflette (tartiflette au maroilles)
1 godz. 25 min
Soupe à l'ail
40 min
Croque-cake
50 min
Croque flammekueche
55 min
Soupe à l'oignon
1h 10min
Cassoulet express au chorizo
55 min
Flamiche aux chicons et maroilles
2 godz.