Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g pommes, détaillées en dés
- 40 g de beurre
- 100 g de sucre en poudre
- 120 g de biscuits
- le zeste d'un ½ citron jaune (opcjonalnie)
- 300 g de fromage blanc nature
- Wartości odżywcze
- na 8 portions
- Kalorie
- 8087 kJ / 1928 kcal
- Białko
- 33 g
- Węglowodany
- 286 g
- Tłuszcz
- 71 g
- Błonnik
- 8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crumble poires, caramel et petits Lu
45min
Mousse vanille-pomme
7 Std.
Verrine de fruits frais, fromage blanc et sablé breton
2 godz. 15 min
Crème fraise rhubarbe
1h 30min
Fraîcheur de nectarine
25 Min
Verrine à la pomme
30 Min
Tartare d'abricots mousse de mascarpone
2 godz. 15 min
Verrines coco, chocolat et speculoos
1h 30min
Petite crème express aux fruits rouges
15 Min
Verrine fraise-chocolat blanc
1 Std. 45 Min
Fraîcheur de nectarine en verrines
25 Min
Mousse aux pommes
40min