Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g pommes, détaillées en dés
- 40 g de beurre
- 100 g de sucre en poudre
- 120 g de biscuits
- le zeste d'un ½ citron jaune (opcjonalnie)
- 300 g de fromage blanc nature
- Wartości odżywcze
- na 8 portions
- Kalorie
- 8087 kJ / 1928 kcal
- Białko
- 33 g
- Węglowodany
- 286 g
- Tłuszcz
- 71 g
- Błonnik
- 8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fraîcheur de nectarine
25 min
Verrine de fruits frais, fromage blanc et sablé breton
2h 15 min
Gratin de clémentine
30 min
Papillotes de fruits à la cannelle
30 min
Verrine fraise-chocolat blanc
1 godz. 45 min
Tatin de poires aux speculoos
50min
Verrines coco, chocolat et speculoos
1h 30 min
Mousse de fraise
4h 15min
Mousse vanille-pomme
7h
Verrine à la pomme
30 min
Mousse aux pommes
40 Min
Verrine apéritive concombre, pomme et saumon fumé
15min