Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de glaçons
- 200 g de fraises surgelées
- 80 g de sirop de grenadine
- 100 g de liqueur à l'orange, type Cointreau
- 400 g de jus d'orange fraîchement pressé
- 1 orange, coupée en tranches
- 500 g de limonade
- 1000 g de bière blanche
- Wartości odżywcze
- na 1 verre
- Kalorie
- 575.6 kJ / 137.3 kcal
- Białko
- 0.9 g
- Węglowodany
- 21.1 g
- Tłuszcz
- 0.2 g
- Błonnik
- 0.7 g
Alternatywne przepisy
Sangria blanche aux agrumes
10min
Le caribou
5 Min
Punch pétillant à la clémentine et à la grenade
20min
Punch de Noël
2h 15min
Sangria blanche à la fraise
12h
Barquettes d'endive aux miettes de crabe
20min
Cocktail Spritz aux agrumes
12h
Délice au Carambar
2j 30 menit
Crémeux de Carambar
2j 30 menit
Iles flottantes aux carambars
1 Std. 20 Min
Tartinade de thon et chorizo
50min
Tartinade de chorizo
5 Min