Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 ½ feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 400 g d'eau
- 10 œufs de caille
- ½ cube de bouillon de légumes
- 2 c. à soupe d'herbes aromatiques fraîches, ciselées (cerfeuil, basilic, ciboulette...)
-
20
tranches de poivron rouge, type del piquillo au naturel, coupées en fines lamelles
lub 20 tranches de poivron rouge, coupées en fines lamelles - le zeste d'½ citron jaune non traité, râpé
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 274 kJ / 65 kcal
- Białko
- 5.7 g
- Węglowodany
- 2.2 g
- Tłuszcz
- 3.8 g
- Błonnik
- 0.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mises en bouche aux saveurs marines
30 min
Verrine de gelée de porto au melon
25 min
Coulommiers comme un gâteau
12 Std.
Délice de foies au riesling
2 Std. 50 Min
Foie gras de canard
72h
Mousse de saint-jacques, sauce au cerfeuil
45 min
Œufs de caille en meurette
55 min
Pannacotta aux œufs de saumon
3h
Mousse de jambon, épinards et œuf de caille
3 Std. 30 Min
Bavarois d'asperge
15min
Crème de haricots blancs au jambon sec
15min
Sauce gribiche
15min