Œufs de caille en gelée d'herbes

Œufs de caille en gelée d'herbes

3.6 10 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
6 portions

Składniki

  • 2 ½ feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
  • 400 g d'eau
  • 10 œufs de caille
  • ½ cube de bouillon de légumes
  • 2 c. à soupe d'herbes aromatiques fraîches ciselées (cerfeuil, basilic, ciboulette...)
  • 20 tranches de poivron rouge type del piquillo au naturel, coupées en fines lamelles
    20 tranches de poivron rouge, coupées en fines lamelles
  • le zeste d'½ citron jaune non traité râpé

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 65 kcal / 274 kJ
Białko 5.7 g
Tłuszcz 3.8 g
Węglowodany 2.2 g
Błonnik 0.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...