
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 ½ feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 400 g d'eau
- 10 œufs de caille
- ½ cube de bouillon de légumes
- 2 c. à soupe d'herbes aromatiques fraîches ciselées (cerfeuil, basilic, ciboulette...)
-
20
tranches de poivron rouge type del piquillo au naturel, coupées en fines lamelles
lub 20 tranches de poivron rouge coupées en fines lamelles - le zeste d'½ citron jaune non traité râpé
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 65 kcal / 274 kJ
- Białko
- 5.7 g
- Tłuszcz
- 3.8 g
- Węglowodany
- 2.2 g
- Błonnik
- 0.8 g