Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de concombre épluché, égrainé et coupé en morceaux
- 200 g de sucre roux
- 10 g de jus de citron
- 1 gousse de vanille, fendue dans la longueur et égrainée
- ½ c. à café d'agar-agar
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 477.6 kJ / 112.6 kcal
- Białko
- 0.4 g
- Węglowodany
- 27.2 g
- Tłuszcz
- 0.1 g
- Błonnik
- 0.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Confiture de potiron à l'orange
6h 45 min
Confiture de tomates vertes
24h
Confiture melon-anis
6h
Gelée de raisin
6h
Confiture pomme, amande, fève tonka
45min
Confiture d'ananas à la vanille
25min
Confiture aux épluchures de pomme
45min
Confiture de pommes à la pâte d'amande
25min
Gelée de sureau
50min
Confiture de pommes et de kiwis
1 godz. 50 min
Confiture courge-orange
6h
Confiture de poires
6h