Wurstel panati (senza glutine)

Wurstel panati (senza glutine)

4.3 13 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • uovo
    1
  • di farina bianca di mais
    100 g
  • di farina di riso
    60 g
  • di lievito in polvere istantaneo per torte salate (circa 1 bustina)
    15 g
  • di latte + q.b.
    150 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe in polvere
    1 pizzico
  • wurstel piccoli, senza glutine
    12
  • di olio di semi di girasole per friggere
    500 - 700 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 666 kcal / 2786 kJ
Białko 15.7 g
Tłuszcz 58.8 g
Węglowodany 19.9 g
Błonnik 0.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...