
Urządzenia i Akcesoria
Wurstel panati (senza glutine)
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni
Składniki
-
uovo1
-
di farina bianca di mais100 g
-
di farina di riso60 g
-
di lievito in polvere istantaneo per torte salate (circa 1 bustina)15 g
-
di latte + q.b.150 g
-
di sale1 pizzico
-
di pepe in polvere1 pizzico
-
wurstel piccoli, senza glutine12
-
di olio di semi di girasole per friggere500 - 700 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
666 kcal /
2786 kJ
Białko
15.7 g
Tłuszcz
58.8 g
Węglowodany
19.9 g
Błonnik
0.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Cereali alternativi
5 Przepisów
Włochy
Włochy