Panna ai funghi (senza lattosio)

Panna ai funghi (senza lattosio)

3.9 9 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
1 Ricetta completa

Składniki

  • di funghi porcini secchi ammollati per 20 minuti in acqua tiepida e ben strizzati
    30 g
  • di olio extravergine di oliva
    1 cucchiaio
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di bevanda a base di soia senza zuccheri aggiunti
    120 g
  • di olio di semi di mais
    180 g

Wartości odżywcze na 1 Ricetta completa

Kalorie 1824 kcal / 7631 kJ
Białko 16 g
Tłuszcz 193 g
Węglowodany 6 g
Błonnik 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...