![Panna ai funghi (senza lattosio) Panna ai funghi (senza lattosio)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6BB22298-A0C8-4BC6-9A54-EEC1311941A8/Derivates/9E8141ED-C7AA-463C-9440-4F2300D3EE98.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g di funghi porcini secchi, ammollati per 20 minuti in acqua tiepida e ben strizzati
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 120 g di bevanda a base di soia, senza zuccheri aggiunti
- 180 g di olio di semi di mais
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 7631 kJ / 1824 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 193 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sciroppo zenzero e limone
40min
Pollo alle fragole
35min
La bevanda dei maghi (alla maniera de Harry Potter e il prigioniero di Azkaban)
10 min
Farina di legumi (vegan)
10 min
Pasta fredda al pesto di peperoni, menta e mandorle
1 godz. 30 min
Pasta gratinata
50 min
Tiramisù da bere
10 min
Ravioli con salsa di zucchine
35min
Spaghetti di zucchine con salsa alle olive e menta
30 min
Patate ripiene su cipolle caramellate
1h 15 min.
Ragù di funghi
1 godz. 10 min
Pesto light basilico e noci
10 min