Double cheeseburger

Double cheeseburger

4.6 30 ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
4 porzioni

Składniki

Panino cheeseburger
  • 10 g di lievito di birra fresco
  • 25 g di zucchero
  • 200 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 100 g di acqua
  • 200 g di farina manitoba
  • 50 g di vino bianco
  • 2 uova
  • 20 g di burro morbido
  • 15 g di sale
  • 1 cucchiaio di semi di sesamo
Salsa cheeseburger
  • 50 g di cipolla bianca
  • 100 g di maionese
  • 50 g di salsa di senape
  • 10 g di succo di limone spremuto fresco
Hamburger
  • 400 g di punta di petto di manzo a pezzi (2-3 cm)
  • 400 g di carne di vitello a pezzi (2-3 cm)
  • 50 g di salsa di senape
  • 2 cucchiaini di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero in polvere
Terminare la preparazione
  • 12 fette di bacon affumicato
  • 8 fette di Cheddar
  • 1 cipolla a fette sottili
  • 2 pomodori a fette sottili
  • 4 foglie di lattuga verde tipo iceberg lavate e asciugate

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 1045 kcal / 4372 kJ
Białko 60.7 g
Tłuszcz 47.8 g
Węglowodany 96.7 g
Błonnik 6.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...