Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 20 fettine di carne di maiale sottili (capocollo)
- 200 g di Provolone giovane a cubetti (1 cm)
- 10 g di pepe nero macinato
- 10 g di sale
- 700 g di acqua
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1749 kJ / 418 kcal
- Białko
- 42.6 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 27.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 0 mg
Alternatywne przepisy
Rustici alla carbonara
1 Std. 30 Min
Crocchette di riso al forno
1h 35min
Rotolo di pollo e pancetta alla fontina
1h 35min
Involtini di melanzane con risotto alla burrata
1h 10min
Medaglioni di nasello in crosta di patatine su crema di porri
45 Min
Broéto chioggiotto
1h 10min
Paccheri filanti al gratin
1h 35min
Chifeletti
1 Std. 30 Min
Turbantini affumicati
40 Min
Lasagna di mare con pesto di prezzemolo
1 Std.
Focaccia a sorpresa
2h
Braciole pugliesi
1 Std.