Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 15 g di pecorino a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di radicchio rosso di Verona, le foglie lavate e a pezzi
- ½ spicchio di aglio
- ½ cucchiaino di sale
- 180 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di gherigli di noci
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2042 kJ / 488 kcal
- Białko
- 3.6 g
- Węglowodany
- 0.7 g
- Tłuszcz
- 52.3 g
- Błonnik
- 1.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pesto di zucchine, pistacchi e basilico
10min
Polpette di radicchio e ricotta
1h
Pesto di rucola
10min
Sugo bianco di ricotta e zucchine
30 Min
Risotto al radicchio rosso di Verona
40 Min
Pesto di ricotta e noci
10min
Pesto di carote e noci
10min
Gnocchi di farro con pesto di melanzane
2 godz.
Lasagne pecorino e cavolo nero
1 godz. 40 min
Trofie integrali con crema di asparagi, menta e arachidi
40 Min
Risotto al cappuccio viola e robiola
35 Min
Pasta al pesto di rucola e pomodori secchi (senza glutine)
25 min