Pesto radicchio e noci

Pesto radicchio e noci

4.2 190 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 porzioni

Składniki

  • 15 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 15 g di pecorino a pezzi (2-3 cm)
  • 80 g di radicchio rosso di Verona le foglie lavate e a pezzi
  • ½ spicchio di aglio
  • ½ cucchiaino di sale
  • 180 g di olio extravergine di oliva
  • 30 g di gherigli di noci

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 488 kcal / 2042 kJ
Białko 3.6 g
Tłuszcz 52.3 g
Węglowodany 0.7 g
Błonnik 1.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...