Urządzenia i Akcesoria
Portuguese Leeks
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
tofu crumbled300 g
-
fresh parsley leaves only10 g
-
garlic powder1 tsp
-
soy sauce1 Tbsp
-
water800 g
-
onions thinly sliced400 g
-
leeks thinly sliced650 g
-
olive oil80 g
-
fine sea salt1 tsp
-
saffron2 pinches
-
ready salted potato sticks350 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13 g
Kalorie
2192 kJ /
524 kcal
Tłuszcz
40 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30 min
Spring Vegetable Soup
35 min
Pea and Mint Soup (TM5)
20 min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50 min
Watercress and Oat Soup
35 min
Pearl Barley Risotto with Asparagus
1 godz. 5 min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min
Sweet Potato and Courgette Soup
25 min