Urządzenia i Akcesoria
Portuguese Leeks
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
tofu crumbled300 g
-
fresh parsley leaves only10 g
-
garlic powder1 tsp
-
soy sauce1 Tbsp
-
water800 g
-
onions thinly sliced400 g
-
leeks thinly sliced650 g
-
olive oil80 g
-
fine sea salt1 tsp
-
saffron2 pinches
-
ready salted potato sticks350 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13 g
Kalorie
2192 kJ /
524 kcal
Tłuszcz
40 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asparagus Risotto
45 min
Courgette and Feta Risotto
30 min
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
13 godz. 25 min
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1 godz. 15 min
Sweet Potato Soup with Star Anise
45 min
Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade
35 min
Puy Lentil Dip
45 min
Mushroom and Spinach Risotto
55 min
Red Lentil Soup
40 min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min
Mushroom Risotto
30 min
Sweet Potato and Courgette Soup
25 min