Urządzenia i Akcesoria
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
ground cinnamon¾ tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
courgettes peeled in ribbons (approx. 500 g)2
-
sunflower oil for frying1 tsp
-
red peppers each pepper cut into 8 pieces3
-
tinned tuna, in brine 2 x 160 g (drained weight approx. 220 g)2
-
fresh parsley leaves chopped1 bunch
-
grated mozzarella80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21.2 g
Kalorie
790 kJ /
189 kcal
Tłuszcz
6.7 g
Węglowodany
10.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 min
Chicken and Cauliflower Curry
45 min
Ham and Leek Pasta Sauce
30 min
Mushroom Stroganoff
30 min
Sweet Potato and Courgette Frittata
45 min
Tuna Fishcakes
1 godz. 15 min
Salmon and Potato Bake with Dill
1 godz. 15 min
Tomato and Haddock Rice
50 min
Red Bean, Chicken and Sweet Potato Stew
45 min
Stuffed Butternut Squash with Feta
1 godz. 50 min
Turkey Crumble
1 godz. 10 min
Chicken, Pepper and Poppy Seed Curry with Rice and Tenderstem Broccoli
45 min