Urządzenia i Akcesoria
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
ground cinnamon¾ tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
courgettes peeled in ribbons (approx. 500 g)2
-
sunflower oil for frying1 tsp
-
red peppers each pepper cut into 8 pieces3
-
tinned tuna, in brine 2 x 160 g (drained weight approx. 220 g)2
-
fresh parsley leaves chopped1 bunch
-
grated mozzarella80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21.2 g
Kalorie
790 kJ /
189 kcal
Tłuszcz
6.7 g
Węglowodany
10.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aubergine and Tomato Pasta
45 Min
Sweet Potato and Courgette Frittata
45 Min
Mackerel and Lemon Trofie
30 Min
Salmon and Asparagus Rice Salad
40 Min
Chicken and Chickpea Tagine
1 Std. 20 Min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1 Std.
Lentil Moussaka
2 Std. 20 Min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 Min
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40 Min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 Min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 Min