Urządzenia i Akcesoria
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
ground cinnamon¾ tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
courgettes peeled in ribbons (approx. 500 g)2
-
sunflower oil for frying1 tsp
-
red peppers each pepper cut into 8 pieces3
-
tinned tuna, in brine 2 x 160 g (drained weight approx. 220 g)2
-
fresh parsley leaves chopped1 bunch
-
grated mozzarella80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21.2 g
Kalorie
790 kJ /
189 kcal
Tłuszcz
6.7 g
Węglowodany
10.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet Potato and Courgette Frittata
45 min
Tuna Fishcakes
1 godz. 15 min
Chicken and Chickpea Tagine
1 godz. 20 min
Chicken Tagine
25 min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1 godz.
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Tomato and Vegetable Quiche
1 godz. 45 min
Pasta Salad with Vegetables and Trout
45 min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 min
Spinach, Tomato And Cheese Lasagne
2 godz. 45 min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 min
Baked Penne with Vegetables
1 godz. 5 min