Urządzenia i Akcesoria
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
ground cinnamon¾ tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
courgettes peeled in ribbons (approx. 500 g)2
-
sunflower oil for frying1 tsp
-
red peppers each pepper cut into 8 pieces3
-
tinned tuna, in brine 2 x 160 g (drained weight approx. 220 g)2
-
fresh parsley leaves chopped1 bunch
-
grated mozzarella80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21.2 g
Kalorie
790 kJ /
189 kcal
Tłuszcz
6.7 g
Węglowodany
10.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tuna Fishcakes
1 godz. 15 min
Chicken Tagine
25 min
Tuna Noodle Bake
1 godz. 20 min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1 godz.
Vegetable Stroganoff
30 min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Asparagus and Pea Pasta
20 min
Low Carb Lasagne
1 godz. 30 min
Seafood Stew with Coconut Milk
35 min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30 min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 godz. 10 min