Urządzenia i Akcesoria
Seitan Chilli
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
-
seitan cut in pieces500 g
-
olive oil50 g
-
onions quartered300 g
-
red peppers cut in pieces200 g
-
tomatoes quartered200 g
-
garlic cloves2
-
fresh chilli thinly sliced1
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste1 tsp
-
ground cumin½ tsp
-
tinned kidney beans (drained weight)500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
22 g
Kalorie
1096 kJ /
262 kcal
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Veggie Wellington
2 godz.
Satay Tofu Kebabs; Massaman Curry with Jasmine Rice
2 godz. 20 min
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45 min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 min
Crispy Korean Tofu
1 godz. 20 min
Supreme Plant Poke Bowl
1 godz. 10 min
Chickpea Pancakes
20 min
Vegan Bean Burgers
1 godz. 20 min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1 godz. 10 min
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30 min
Vegetarian Chilli
1 godz. 5 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min