Urządzenia i Akcesoria
Seitan Chilli
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
-
seitan cut in pieces500 g
-
olive oil50 g
-
onions quartered300 g
-
red peppers cut in pieces200 g
-
tomatoes quartered200 g
-
garlic cloves2
-
fresh chilli thinly sliced1
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste1 tsp
-
ground cumin½ tsp
-
tinned kidney beans (drained weight)500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
22 g
Kalorie
1096 kJ /
262 kcal
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 Std. 15 Min
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1 Std.
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Vietnamese-style Vegetable Stew with Rice
40 Min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 Min
Garlic and White Bean Stew
50 Min
Vegan Bean Burgers
1 Std. 20 Min
Chick Pea Curry
35 Min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1 Std. 10 Min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 Min
Sweet Potato Curry
30 Min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 Min