Urządzenia i Akcesoria
Vegetable Stroganoff
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
aubergines diced (3 cm)200 g
-
fine sea salt1 tsp
-
plain flour20 g
-
soya cream150 g
-
onions quartered150 g
-
celery cut in pieces (3 cm)50 g
-
olive oil30 g
-
white wine30 g
-
ripe tomatoes quartered, pulp and flesh separated250 g
-
courgettes diced (3 cm)200 g
-
sugar1 tsp
-
fresh rosemary1 tsp
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh mushrooms quartered150 g
-
pitted black olives30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3 g
Kalorie
582 kJ /
139 kcal
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1 godz. 15 min
Mushroom Stroganoff
30 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Iranian Vegetable Stew
1 godz. 30 min
Tofu stew
30 min
Cauliflower and Black Bean Balls
1 godz. 10 min
Vegetable Tart
1 godz. 15 min
Stuffed Butternut Squash with Feta
1 godz. 50 min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1 godz. 20 min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 godz. 10 min