Urządzenia i Akcesoria
Vegetable Stroganoff
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
aubergines diced (3 cm)200 g
-
fine sea salt1 tsp
-
plain flour20 g
-
soya cream150 g
-
onions quartered150 g
-
celery cut in pieces (3 cm)50 g
-
olive oil30 g
-
white wine30 g
-
ripe tomatoes quartered, pulp and flesh separated250 g
-
courgettes diced (3 cm)200 g
-
sugar1 tsp
-
fresh rosemary1 tsp
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh mushrooms quartered150 g
-
pitted black olives30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3 g
Kalorie
582 kJ /
139 kcal
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Dill Stuffed Peppers
5 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Sweet Potato and Courgette Frittata
45 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Slow-cooked Chickpea Stew
4 godz. 15 min
Vegetarian Chilli
1 godz. 5 min
Potato Curry
12 godz. 50 min
Chickpea Gratin
1 godz.
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 godz. 10 min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 min