Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Red Wine Reduction
- 1 onion (approx. 150 g), quartered
- 1 garlic clove
- 40 g unsalted butter, diced
-
1 - 2
tsp meat stock paste (see tips)
lub 1 - 2 tsp vegetable stock paste (see tips) - 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 250 g water
- 110 g red wine
Pearl Barley Risotto
- 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut in pieces (3 cm)
- 1 leek (approx. 110 g), white part only, cut in 4 pieces
- 20 g extra virgin olive oil
- 20 g unsalted butter, diced
- 300 g pearl barley
-
100
g verjuice (see tip)
lub 100 g dry white wine - 750 g water
-
2
tsp meat stock paste (see tips)
lub 2 tsp vegetable stock paste (see tips) - 6 baby beetroot, peeled, quartered
- 12 baby carrots, peeled
- 1 bunch asparagus, trimmed and cut in pieces (4 cm)
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1430 kJ / 340 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 34 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Błonnik
- 12 g
Alternatywne przepisy
Garlic and White Bean Stew
50min
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50min
Pea and Mint Soup (TM5)
20 min
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
13 Std. 25 Min
Veggie 'Burritos'
20 min
Portuguese Leeks
45min
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1h 15 min
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1h
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1h
Roasted Cauliflower Soup with Chilli and Garlic Oil
1h 20 min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50min