Wersje kompatybilne
Root Vegetable Korma with Basmati Rice; Garlic Naan Bread and Pickled Red Onions
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Naan Bread and Basmati Rice
- 450 g strong white bread flour, plus extra for dusting
- 200 g soy yoghurt (unsweetened)
- 100 g dairy-free milk of choice (unsweetened)
- 30 g olive oil, plus extra for greasing
-
1
tsp dried instant yeast
lub 10 g fresh yeast, crumbled - 1 tsp caster sugar
- 2 tsp salt
- 1200 g water
- 220 g basmati rice
- 2 tsp cumin seeds
Vegetable Korma
- 400 g potatoes, peeled, cut in pieces (4 cm)
- 500 g butternut squash, peeled if desired, cut in pieces (4 cm)
- 150 g carrots, peeled, cut in pieces (4 cm)
- 1 Tbsp vegetable oil, plus 30 g
- 2 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 7 green cardamom pods
- 1 ½ tsp poppy seeds
- 2 cloves
- 250 g onions, quartered
- 1 bay leaf
- 50 g raw cashew nuts
- 50 g blanched almonds
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 3 garlic cloves
- 1 fresh green chilli, halved, deseeded if desired
- ½ tsp ground turmeric
- ½ tsp ground nutmeg
- 400 g tinned coconut milk
Pickled Red Onions and Garlic Spread
- 200 g red onions, thinly sliced in half moons
- 100 g red wine vinegar
- 1 tsp salt, plus 1 pinch
- ½ tsp caster sugar
- ¼ tsp caraway seeds
- ¼ tsp dried fennel seeds
- 90 g dairy-free spread
- 2 Tbsp garlic powder (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 4272 kJ / 1021 kcal
- Białko
- 22 g
- Węglowodany
- 144 g
- Tłuszcz
- 41 g
- Tłuszcz nasycony
- 11 g
- Błonnik
- 12 g
- Sód
- 2064 mg
Alternatywne przepisy
Pasta with Vegetable Ragout
45min
Festive Nut Roast Wreath
2h
Vegetarian Chilli
35 Min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Vegetable Curry with Rice
50min
Vegetarian Chilli
1 godz. 5 min
Mushroom Wellington, Mushroom Gravy, Crispy New Potatoes and Maple-glazed Carrots
3h 20min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12h 20min
Lasagne with Vegetable Ragu
1h 10min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45min
Coconut and Spinach Dahl
50min