
Urządzenia i Akcesoria
Pieczarki zapiekane z kozim serem
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
2 porcje
Składniki
-
pieczarek dużych400 g
-
sera koziego, twardego pokrojonego na kawałki100 g
-
cebuli szalotki przekrojonej na pół100 g
-
czerwonej papryczki chili, świeżej bez gniazd nasiennych, pokrojonej na kawałki10 g
-
sól do smaku
-
pieprz czarny, mielony do smaku
-
tymianek, suszony do smaku
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
308 kcal /
1288.7 kJ
Białko
22.8 g
Tłuszcz
18.5 g
Węglowodany
16.6 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
12.5 g
Sód
228 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

ŚNIADANIE
12 Przepisów
Polska
Polska