Pieczarki zapiekane z kozim serem

Pieczarki zapiekane z kozim serem

4.2 66 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
2 porcje

Składniki

  • pieczarek dużych
    400 g
  • sera koziego, twardego pokrojonego na kawałki
    100 g
  • cebuli szalotki przekrojonej na pół
    100 g
  • czerwonej papryczki chili, świeżej bez gniazd nasiennych, pokrojonej na kawałki
    10 g
  • sól do smaku
  • pieprz czarny, mielony do smaku
  • tymianek, suszony do smaku

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 308 kcal / 1288.7 kJ
Białko 22.8 g
Tłuszcz 18.5 g
Węglowodany 16.6 g
Błonnik 3.7 g
Tłuszcz nasycony 12.5 g
Sód 228 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...