
Urządzenia i Akcesoria
Pieczarki zapiekane z kozim serem
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
2 porcje
Składniki
-
pieczarek dużych400 g
-
sera koziego, twardego pokrojonego na kawałki100 g
-
cebuli szalotki przekrojonej na pół100 g
-
czerwonej papryczki chili, świeżej bez gniazd nasiennych, pokrojonej na kawałki10 g
-
sól do smaku
-
pieprz czarny, mielony do smaku
-
tymianek, suszony do smaku
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
308 kcal /
1288.7 kJ
Białko
22.8 g
Tłuszcz
18.5 g
Węglowodany
16.6 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
12.5 g
Sód
228 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

ŚNIADANIE
12 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Wytrawny sernik na zimno
50 min
Terrina z ziołową polentą
1 godz. 50 min
Flan z ricottą, szpinakiem i pistacjami
30 min
Pomidory faszerowane miętą, cukinią i tuńczykiem
30 min
Przystawka z melona i krewetek
30 min
Pieczarki faszerowane szpinakiem i parmezanem
40 min
Sałatka z rukwią wodną i gruszkami
10 min
Parmezanowe koszyczki
40 min
Pieczarki nadziewane
1 godz.
Mroźne ciasto kokosowe
5 godz. 15 min
Szpinak z sezamem i sosem sojowym
25 min
Bakłażan zapiekany z parmezanem i mozzarellą
1 godz.