Urządzenia i Akcesoria
Rogani kumbh
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Everyday curry paste
-
cumin seeds30 g
-
dried bay leaves2 - 3
-
coriander seeds30 g
-
whole cloves1 tsp
-
black cardamom pods12
-
cinnamon quill½
-
black peppercorns¼ tsp
-
Kashmiri chilli powder2 tsp
-
ground ginger1 tbsp
-
ground turmeric2 tsp
-
brown onions (700 g), cut into quarters5
-
fresh long green chillies trimmed and cut in halves (optional)2
-
garlic paste (see Tips)1 tbsp
-
ginger paste (see Tips)1 tbsp
-
ghee (see Tips)40 g
-
canola oil40 g
-
fresh curry leaves30
-
canned whole tomatoes800 g
-
brown sugar1 tbsp
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
salt1 tsp
Rogani kumbh
-
fresh coriander roots, stalks and leaves, plus extra leaves for garnishing (see Tips)15 sprigs
-
vine-ripened tomatoes cut into quarters250 g
-
vegetable oil30 g
-
fresh long green chillies trimmed and cut into halves1 - 2
-
button mushrooms cut into halves (or quarters, if mushrooms are large)550 g
-
garam masala (see Tips)1 ½ tsp
-
Vegetable stock paste (see Tips)½ tsp
-
salt½ tsp
-
natural yoghurt2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1954.4 mg
Białko
13.4 g
Kalorie
2059.8 kJ /
490.3 kcal
Tłuszcz
33.6 g
Błonnik
20.1 g
Tłuszcz nasycony
8.2 g
Węglowodany
25.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sabji (vegetable) curry
30 min
Paneer makhani
45 min
Amritsari dal
26 godz.
Gobi masala
30 min
Rajma (kidney bean curry)
45 min
Avial (vegetables in yoghurt)
30 min
Palak paneer
1 godz. 15 min
Chhole (chickpea curry)
35 min
Lentil curry (dahl)
30 min
Baingan ka bharta
1 godz. 20 min
Potato karakari
50 min
Balti coconut fish curry
50 min