Urządzenia i Akcesoria
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
4 portions
Składniki
-
beef fillet steaks (180-200 g each, 3 cm thickness)4
-
salt2 tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
fresh thyme4 sprigs
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
-
eschalots50 g
-
fresh tarragon leaves only1 - 2 sprigs
-
dry white wine50 g
-
white wine vinegar1 tbsp
-
unsalted butter cut into pieces, plus 1 tbsp extra for searing200 g
-
egg yolks4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1243.2 mg
Białko
48.1 g
Kalorie
3058.5 kJ /
728.2 kcal
Tłuszcz
60.1 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
34.8 g
Węglowodany
0.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hollandaise sauce
15min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Figs with spiced custard and nougat cream (TM6)
40min
Meatballs in tomato sauce (TM5)
3h 40min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1h 15min
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1h 5min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM5)
4h 20min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2h 20min
Barbecued pork ribs
26h 15min
Wasabi mayonnaise
10min