Urządzenia i Akcesoria
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
4 portions
Składniki
-
beef fillet steaks (180-200 g each, 3 cm thickness)4
-
salt2 tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
fresh thyme4 sprigs
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
-
eschalots50 g
-
fresh tarragon leaves only1 - 2 sprigs
-
dry white wine50 g
-
white wine vinegar1 tbsp
-
unsalted butter cut into pieces, plus 1 tbsp extra for searing200 g
-
egg yolks4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1243.2 mg
Białko
48.1 g
Kalorie
3058.5 kJ /
728.2 kcal
Tłuszcz
60.1 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
34.8 g
Węglowodany
0.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon, asparagus and potato salad
40min
Pizza dough with a trio of toppings
2h 10min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1h 5min
Sous-vide Steak
1h 30min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Smoked prawn kebabs with avocado whip
25min
Hearty seafood chowder
1h
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Lamb Kibbeh
1h 30min
Meatballs with Romesco sauce
1h 40min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1h 30min