Wersje kompatybilne
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 beef fillet steaks (180-200 g each, 3 cm thickness)
- 2 tsp salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 4 sprigs fresh thyme
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 50 g eschalots
- 1 - 2 sprigs fresh tarragon, leaves only
- 50 g dry white wine
- 1 tbsp white wine vinegar
- 200 g unsalted butter, cut into pieces, plus 1 tbsp extra for searing
- 4 egg yolks
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3058.5 kJ / 728.2 kcal
- Białko
- 48.1 g
- Węglowodany
- 0.7 g
- Tłuszcz
- 60.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 34.8 g
- Błonnik
- 0.6 g
- Sód
- 1243.2 mg
Alternatywne przepisy
Champagne poached chicken terrine
1h 30min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2h 5min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 Min
Sous-Vide Salmon
1h
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1h 15 min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1 godz. 5 min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1h 30min
Twice-cooked pork belly with lentils
5h 30min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15min
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3h 15 min
Bourbon pork ribs
5 godz. 50 min