Frittata primavera al vapore
TM5 TM6

Frittata primavera al vapore

3.5 (103 oceny)

Składniki

  • 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi
  • 4 uova
  • 50 g di zucchine a dadini (1 cm)
  • 50 g di piselli surgelati
  • 50 g di patate, pelate e a dadini (1 cm)
  • 2 pomodori ciliegino a dadini
  • 2 pizzichi di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 500 g di acqua

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1217 kJ / 291 kcal
Białko
25.6 g
Węglowodany
6.8 g
Tłuszcz
17.9 g
Błonnik
2.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy