Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 4 uova
- 50 g di zucchine a dadini (1 cm)
- 50 g di piselli surgelati
- 50 g di patate, pelate e a dadini (1 cm)
- 2 pomodori ciliegino a dadini
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 500 g di acqua
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1217 kJ / 291 kcal
- Białko
- 25.6 g
- Węglowodany
- 6.8 g
- Tłuszcz
- 17.9 g
- Błonnik
- 2.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Frittata alle zucchine
40 Min
Frittata zucchine, carote e cicoria
50 Min
Frittata broccoli e prosciutto
35 Min
Frittata con verdure
35 Min
Frittata di bietole, patate e cipolla
55 Min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35 Min
Frittata autunnale
1 Std. 15 Min
Uova all'occhio di bue cotte a vapore
15 min
Pollo al limone con asparagi verdi
35 Min
Frittata gusto pizza
50 Min
Frittata di riciclo (senza uova)
1h
Patate schiacciate all'olio extravergine di oliva
50 Min