Gnocchi di pane e bietole (di Francesca Romana Barberini)
TM31 TM5 TM6

Gnocchi di pane e bietole (di Francesca Romana Barberini)

3.9 (15 ocen)

Składniki

  • 150 g di latte
  • 200 g di pane raffermo a cubetti
  • 500 g di acqua
  • 2 pizzichi di sale
  • 200 g di bietole, le foglie, lavate
  • 1 uovo
  • 40 g di Parmigiano Reggiano grattugiato + q.b. per condire
  • 1 cucchiaio di farina integrale + q.b. per infarinare
  • 1 pizzico di noce moscata in polvere
  • 5 foglie di salvia fresca, lavate
  • 40 g di burro

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1916 kJ / 458 kcal
Białko
19 g
Węglowodany
54 g
Tłuszcz
20 g
Błonnik
4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy