Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g di Parmigiano reggiano
- 30 g di scalogno
- 130 g di cotechino precotto, senza pelle, a pezzi
- 1 uovo
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 150 g di ricotta fresca, ben scolata dal siero
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1008 kJ / 241 kcal
- Białko
- 12.5 g
- Węglowodany
- 1.7 g
- Tłuszcz
- 20.5 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Frollini salati al formaggio, olive e pomodori secchi
1h
Flan ai carciofi con pancetta e provola affumicata
50min
Bocconcini di polenta e salsiccia al forno
1h 25min
Palline al prosciutto
1h 30min
Polpette al cotechino su crema alle patate viola
1h
Cucchiaini di sfoglia con mousse al prosciutto cotto
50min
Baci di dama salati al formaggio
1h
Pesce finto
7h 5min
Cheesecake integrale alla robiola e salmone
9 godz.
Canestrelli salati con mousse al prosciutto
1h 30min
Salame di patate e tonno
6h 30min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55min