Gnocchi di patate e castagne al sugo di porri e speck

Gnocchi di patate e castagne al sugo di porri e speck

3.9 20 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 porzioni

Składniki

Gnocchi di patate e castagne
  • di acqua
    700 g
  • di sale
    2 pizzichi
  • di patate a fette
    800 g
  • di farina tipo 0 + q.b.
    200 g
  • di farina di castagne
    100 g
  • uovo
    1
  • di Parmigiano Reggiano grattugiato
    20 g
Sugo di porri e speck
  • di burro morbido
    30 g
  • di porri la parte bianca, a rondelle
    200 g
  • di latte intero
    150 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe
    1 pizzico
  • di speck a listarelle
    150 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 645 kcal / 2699.9 kJ
Białko 29.2 g
Tłuszcz 21.6 g
Węglowodany 97.6 g
Błonnik 6.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...