Urządzenia i Akcesoria
Mexican Meatballs with Black Beans
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions
Składniki
Meatballs
-
fresh parsley cut in pieces20 g
-
bread torn in pieces150 g
-
milk150 g
-
onions120 g
-
beef mince broken in pieces750 g
-
mustard1 tsp
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
medium eggs2
Sauce
-
garlic cloves4
-
olive oil35 g
-
green peppers (approx. 2 peppers) diced (1 cm)250 g
-
red peppers (approx. 2 peppers) diced (1 cm)250 g
-
chilli sauce (e.g hot chilli sauce)20 g
-
tomatoes cut in pieces100 g
-
white wine50 g
-
water100 g
-
tomato purée10 g
-
Tabasco8 drops
-
tinned black beans drained (2 x 400 g tins)2
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
35.1 g
Kalorie
2210 kJ /
528 kcal
Tłuszcz
30.8 g
Węglowodany
27.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
10 min
Chicken in Yoghurt
1 godz.
Asian-style Rice with Eggs and Vegetables
30 min
Moroccan Beef Stew with Couscous
40 min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 min
Lentil Curry Stew with Chicken
8 godz. 35 min
Red Bean, Chicken and Sweet Potato Stew
45 min
Mardi Gras Meatballs
1 godz. 5 min
Chicken and Cauliflower Curry
45 min
Chicken, Pepper and Poppy Seed Curry with Rice and Tenderstem Broccoli
45 min
Moroccan Chicken and Couscous
45 min
Boboti (Spiced Baked Mince Beef)
1 godz. 10 min