Urządzenia i Akcesoria
Beer-Battered Tofish, Mushy Peas,Tartare Sauce and Chips
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 3 godz.
4 portions
Składniki
Tofish
-
firm tofu pressed for 30 minutes then drained (see tip)400 g
-
white miso paste30 g
-
water110 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
garlic powder½ tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Vegan Tartare Sauce
-
pickled gherkins halved30 g
-
vegan mayonnaise (see tip)200 g
-
freshly squeezed lemon juice15 g
-
pickled capers drained1 Tbsp
-
fresh dill finely chopped1 Tbsp
Mushy Peas and Chips
-
vegetable oil plus 2 Tbsp for drizzling20 g
-
onions quartered50 g
-
water600 g
-
potatoes peeled, sliced (1 cm), then cut in sticks (1 cm)800 g
-
frozen peas400 g
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
dairy-free spread20 g
Batter and Assembly
-
vegetable oil for frying
-
plain flour240 g
-
fine sea salt1 tsp
-
baking powder1 ½ tsp
-
garlic powder½ tsp
-
lager, vegan, ice coldale sparkling, vegan, ice cold260 - 300 g
-
nori seaweed1 sheet
-
lemon cut in wedges, for serving1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2269 mg
Białko
29 g
Kalorie
4569 kJ /
1098 kcal
Tłuszcz
71 g
Błonnik
14 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
79 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Coconut Cake
50 min
Shiitake Teriyaki Dippers; Sweet and Sour Tofu; Un-fried Rice
2 godz. 20 min
Mushroom Wellington, Mushroom Gravy, Crispy New Potatoes and Maple-glazed Carrots
3 godz. 20 min
Vegan Gravy
45 min
Potato Curry (Ala Hodi)
40 min
Lentil Curry (Dahl)
30 min
Vegetarian Chilli
1 godz. 5 min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 min
Indian vegetable curry
50 min
Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
40 min
BBQ Pulled Jackfruit Tacos with Avocado Crema and Slaw
40 min
Honey Parmesan Parsnips
50 min