Urządzenia i Akcesoria
Pork Wellington with Green Pea Duxelles and Champagne Sauce
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
Pork Wellington
-
pork tenderloin (approx. 500 g)1
-
fine sea salt1 ¼ tsp
-
ground black pepper4 pinches
-
onions quartered80 g
-
unsalted butter plus 1 Tbsp20 g
-
frozen green peas defrosted200 g
-
fresh parsley leaves20 g
-
water20 g
-
puff pastry (see tip)320 g
-
breadcrumbs2 Tbsp
-
streaky bacon, cured and smokedprosciutto12 slices
-
plain flour for dusting
-
medium egg beaten1
Champagne Sauce
-
whipping cream150 g
-
onions quartered80 g
-
unsalted butter diced10 g
-
white sparkling wineChampagne150 g
-
water150 g
-
cornflour10 g
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l)chicken stock paste, homemade1 heaped tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1523 mg
Białko
34.2 g
Kalorie
2848.9 kJ /
680.9 kcal
Tłuszcz
42.3 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
16.9 g
Węglowodany
36.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiralized Sweet Potato and Chicken Casserole
1 godz. 10 min
Mint Chocolate Chip Syllabubs
1 godz. 10 min
Slow-cooked Beef and Baby Corn Stew with Rice
4 godz. 20 min
Maple and Pecan Steamed Puddings
1 godz. 25 min
Pork Belly, Steamed Broccoli and Sesame Rice
1 godz.
Garlic Pork with Vegetables and Rice
40 min
Sticky Sesame Chicken
40 min
Philadelphia, Chorizo and Chive Gnocchi
35 min
Spiced Lamb Roast
29 godz. 50 min
Sausage and Fennel Orzotto
50 min
Slow-cooked Hoisin Pulled Pork Buns with Pineapple Chutney
6 godz. 10 min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 min