Urządzenia i Akcesoria
Pork Wellington with Green Pea Duxelles and Champagne Sauce
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
Pork Wellington
-
pork tenderloin (approx. 500 g)1
-
fine sea salt1 ¼ tsp
-
ground black pepper4 pinches
-
onions quartered80 g
-
unsalted butter plus 1 Tbsp20 g
-
frozen green peas defrosted200 g
-
fresh parsley leaves20 g
-
water20 g
-
puff pastry (see tip)320 g
-
breadcrumbs2 Tbsp
-
streaky bacon, cured and smokedprosciutto12 slices
-
plain flour for dusting
-
medium egg beaten1
Champagne Sauce
-
whipping cream150 g
-
onions quartered80 g
-
unsalted butter diced10 g
-
white sparkling wineChampagne150 g
-
water150 g
-
cornflour10 g
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l)chicken stock paste, homemade1 heaped tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1523 mg
Białko
34.2 g
Kalorie
2848.9 kJ /
680.9 kcal
Tłuszcz
42.3 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
16.9 g
Węglowodany
36.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min
Spiralized Sweet Potato and Chicken Casserole
1 godz. 10 min
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce
1 godz. 40 min
Family Chicken Galette
1 godz. 55 min
Crispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
1 godz. 15 min
Quick Gyros with Tzatziki
15 min
Creamy Mustard Chicken Stew
40 min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 godz. 25 min
Queso Fundido with Chorizo
45 min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1 godz. 30 min
Spanish-flavoured Sausagemeat Plait
1 godz.
Beef in Stout
1 godz. 40 min