Pork Wellington with Green Pea Duxelles and Champagne Sauce
TM6 TM5

Pork Wellington with Green Pea Duxelles and Champagne Sauce

5.0 (7 ocen)

Składniki

Pork Wellington

  • 1 pork tenderloin (approx. 500 g)
  • 4 pinches ground black pepper
  • 1 ¼ tsp fine sea salt
  • 80 g onions, quartered
  • 20 g unsalted butter, plus 1 Tbsp
  • 200 g frozen green peas, defrosted
  • 20 g fresh parsley leaves
  • 20 g water
  • 320 g puff pastry (see tip)
  • plain flour, for dusting
  • 2 Tbsp breadcrumbs
  • 12 slices prosciutto
    lub streaky bacon, cured and smoked
  • 1 medium egg, beaten

Champagne Sauce

  • 150 g whipping cream, cold
  • 80 g onions, quartered
  • 10 g unsalted butter, diced
  • 150 g Champagne
    lub white sparkling wine (e.g. Cava, Prosecco)
  • 150 g water
  • 10 g cornflour
  • 1 heaped tsp chicken stock paste, homemade
    lub 1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2848.9 kJ / 680.9 kcal
Białko
34.2 g
Węglowodany
36.1 g
Tłuszcz
42.3 g
Tłuszcz nasycony
16.9 g
Błonnik
3.3 g
Sód
1523 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy