Urządzenia i Akcesoria
Pork Wellington with Green Pea Duxelles and Champagne Sauce
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
Pork Wellington
-
pork tenderloin (approx. 500 g)1
-
fine sea salt1 ¼ tsp
-
ground black pepper4 pinches
-
onions quartered80 g
-
unsalted butter plus 1 Tbsp20 g
-
frozen green peas defrosted200 g
-
fresh parsley leaves20 g
-
water20 g
-
puff pastry (see tip)320 g
-
breadcrumbs2 Tbsp
-
streaky bacon, cured and smokedprosciutto12 slices
-
plain flour for dusting
-
medium egg beaten1
Champagne Sauce
-
whipping cream150 g
-
onions quartered80 g
-
unsalted butter diced10 g
-
white sparkling wineChampagne150 g
-
water150 g
-
cornflour10 g
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l)chicken stock paste, homemade1 heaped tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1523 mg
Białko
34.2 g
Kalorie
2848.9 kJ /
680.9 kcal
Tłuszcz
42.3 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
16.9 g
Węglowodany
36.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Traditional Austrian Beef Goulash
4 godz.
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
2 godz. 20 min
Meat Skewers with Rice in Sauce
1 godz. 45 min
Pork Tenderloin with Paprika Cream Sauce and Linguine
1 godz. 30 min
Lamb Chops with Ratatouille, Beans and Potato Gratin
1 godz. 25 min
Smoked Haddock and Spinach Tart
2 godz. 30 min
Shellfish Nage with Champagne
1 godz. 5 min
Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce
2 godz. 50 min
Family Chicken Galette
1 godz. 55 min
Spanish-flavoured Sausagemeat Plait
1 godz.
Black Pudding Scotch Eggs
50 min
Stuffed Peppers with Tomato Sauce
1 godz. 45 min