Urządzenia i Akcesoria
Italian Crusted Lamb
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz.
4 portions
Składniki
-
fresh rosemary leaves only5 stalks
-
fresh basil leaves only (approx. 15 g)½ bunch
-
fresh oregano leaves only (approx. 15 g)½ bunch
-
fresh parsley leaves only (approx. 15 g)½ bunch
-
garlic cloves8
-
lemons finely grated zest and juice2
-
fine sea salt2 tsp
-
spring onions cut in pieces (2 cm)3
-
boneless lamb leg1500 g
-
water1000 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portions
Białko
24.8 g
Kalorie
1182 kJ /
282.5 kcal
Tłuszcz
19.2 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
1.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lasagne Bolognese
2 Std. 30 Min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 Min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 Min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 Std. 10 Min
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken
45 Min
Chicken and Mushrooms in Red Wine Sauce
45 Min
Salad with Bacon, Watermelon and Yoghurt Dressing
20 Min
Chicken Involtini with Sun-Dried Tomato Pesto
50 Min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 Min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 Min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26 Std. 15 Min
Braised Lamb Shanks
3 Std. 20 Min