Urządzenia i Akcesoria
Italian Crusted Lamb
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz.
4 portions
Składniki
-
fresh rosemary leaves only5 stalks
-
fresh basil leaves only (approx. 15 g)½ bunch
-
fresh oregano leaves only (approx. 15 g)½ bunch
-
fresh parsley leaves only (approx. 15 g)½ bunch
-
garlic cloves8
-
lemons finely grated zest and juice2
-
fine sea salt2 tsp
-
spring onions cut in pieces (2 cm)3
-
boneless lamb leg1500 g
-
water1000 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portions
Białko
24.8 g
Kalorie
1182 kJ /
282.5 kcal
Tłuszcz
19.2 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
1.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Meatballs, Tomato Sauce and Parmesan Polenta
1 godz. 10 min
Chicken Pesto Tagliatelle
1 godz. 5 min
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti (TM6 & TM5)
40 min
Chicken in Yoghurt
1 godz.
Beef Stroganoff
1 godz.
Lamb Spezzatino
1 godz. 45 min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35 min
Prawn Gratin with Pink Peppercorns
30 min
Beef with Mushrooms
30 min
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30 min
Beef Meatballs (Soutzoukakia) with Tomato Rice
1 godz.
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50 min