Urządzenia i Akcesoria
Bacon and Spinach Lasagne Rolls
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
blanched almonds60 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)60 g
Béchamel sauce
-
unsalted butter cut in pieces80 g
-
whole milk1000 g
-
plain flour80 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
ground nutmeg½ tsp
Assembly
-
dried lasagne pasta sheets (approx. 500 g)17
-
water for cooking pasta
-
fine sea salt to taste
-
fresh baby spinach150 g
-
back bacon smoked (approx. 200 g)17 slices
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
0.8 mg
Białko
28.3 g
Kalorie
3340.2 kJ /
798.3 kcal
Tłuszcz
38.7 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
16.7 g
Węglowodany
84.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pasta with Pork and Beans
45 min
Gnocchi Carbonara with Peas
20 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
One Pot Chicken Pasta with Sweet BBQ Sauce
40 min
Mexican Chicken Ring
55 min
Chicken breasts pizzaiola
55 min
Sausage and Bacon Casserole
50 min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1 h 10 min
Ham Hock Potato Bake
35 min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30 min
Beef and Bean Enchiladas
40 min
Chicken and Spinach Lasagne
1 h 15 min