
Urządzenia i Akcesoria
One-pot Lemon, Basil and Ricotta Chicken Pasta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
fresh parsley leaves only10 g
-
fresh basil leaves only, plus extra for garnishing20 g
-
garlic cloves2
-
olive oil30 g
-
chicken breasts, skinless diced (2 cm)400 g
-
fine sea salt2 tsp
-
water1000 g
-
chicken stock paste, homemade1 heaped tsp
-
dried penne pasta400 g
-
ricotta cheese170 g
-
lemons finely grated zest and juice2
-
ground black pepper1 tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
777.8 kcal /
3254 kJ
Białko
46.3 g
Tłuszcz
28 g
Węglowodany
82.8 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
9.5 g
Sód
1049 mg