Urządzenia i Akcesoria
One-pot Lemon, Basil and Ricotta Chicken Pasta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
fresh parsley leaves only10 g
-
fresh basil leaves only, plus extra for garnishing20 g
-
garlic cloves2
-
olive oil30 g
-
chicken breasts, skinless diced (2 cm)400 g
-
fine sea salt2 tsp
-
water1000 g
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock paste, homemade1 heaped tsp
-
dried penne pasta400 g
-
ricotta cheese170 g
-
lemons finely grated zest and juice2
-
ground black pepper1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1049 mg
Białko
46.3 g
Kalorie
3254 kJ /
777.8 kcal
Tłuszcz
28 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
9.5 g
Węglowodany
82.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pepper, Onion and Sausage Galettes
2 Std. 30 Min
Slow-cooked Chicken in Red Pepper Sauce with Rice
4 Std. 45 Min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 Std. 55 Min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35 Min
Turkey Burgers with Caramelised Onion and Pepper
30 Min
Tomato Risotto with Lemon Ricotta Stuffed Chicken Breast
45 Min
Coronation Chicken
30 Min
Inside-out Chicken Kievs with Celeriac Mash and Peas
45 Min
Chicken and Barley Stew
50 Min
Sausage and Bacon Casserole
50 Min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1 Std. 10 Min
Tuna Pasta Bake
1 Std.