Urządzenia i Akcesoria
Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 14 godz. 50 min
8 portions
Składniki
-
lamb shoulder, boneless butterflied1500 - 2000 g
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
fresh rosemary leaves only7 sprigs
-
balsamic vinegar80 g
-
red wine250 g
-
olive oil60 g
-
red onions quartered70 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
34 g
Kalorie
2259 kJ /
540 kcal
Tłuszcz
41 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Marmalade-glazed Ham
1 godz. 50 min
Slow-cooked Pears in Red Wine
5 godz.
Steamed Chicken Frittata with Vegetable Rice
40 min
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
35 min
Steamed Smoked Haddock with New Potatoes and Spinach
45 min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 min
Pork Chops with Orange
2 godz. 25 min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 godz. 25 min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 min
Chinese Pork with Vegetables
1 godz. 20 min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 min
Beef in Stout
1 godz. 40 min