Urządzenia i Akcesoria
Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 14 godz. 50 min
8 portions
Składniki
-
lamb shoulder, boneless butterflied1500 - 2000 g
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
fresh rosemary leaves only7 sprigs
-
balsamic vinegar80 g
-
red wine250 g
-
olive oil60 g
-
red onions quartered70 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
34 g
Kalorie
2259 kJ /
540 kcal
Tłuszcz
41 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon Scotch Eggs with Honey Mustard Dipping Sauce
1 godz.
Chicken Breasts Pizzaiola with Celeriac and Potato Purée
1 godz.
Seared Steak Rocket Salad
35 min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2 godz.
Steak Provençal Pie
2 godz. 15 min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 godz. 10 min
Honey Lime Chicken with Mango Chutney
1 godz. 15 min
Slow-cooked Lamb Curry with Cucumber Mint Couscous
9 godz.
Braised Lamb Shanks
3 godz. 20 min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 godz. 20 min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1 godz. 20 min
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8 godz. 45 min