Urządzenia i Akcesoria
Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 14 godz. 50 min
8 portions
Składniki
-
lamb shoulder, boneless butterflied1500 - 2000 g
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
fresh rosemary leaves only7 sprigs
-
balsamic vinegar80 g
-
red wine250 g
-
olive oil60 g
-
red onions quartered70 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
34 g
Kalorie
2259 kJ /
540 kcal
Tłuszcz
41 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork Chops with Orange
2 godz. 25 min
Sticky Chilli Beef
55 min
Fire and Ice Coleslaw
4 godz. 15 min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 min
Lamb Spezzatino
1 godz. 45 min
Spicy Minced Chicken Salad
30 min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1 godz. 5 min
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4 godz. 25 min
Moroccan Lamb with Chopped Salad
13 godz. 15 min
Sporki Makaruli (Dirty Macaroni)
2 godz. 15 min
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
2 godz. 20 min
Seafood Risotto with Chorizo
1 godz. 5 min