![Quick Squash, Rosemary and Parmesan Bread Quick Squash, Rosemary and Parmesan Bread](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/EE888B20-2A6A-4475-B708-4F15F368F599/Derivates/333FC6FA-A16D-43F9-88E2-505A709BFBF7.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g Parmesan cheese
- 1 Tbsp fresh rosemary leaves
-
200
g butternut squash, peeled, cut in pieces (3 cm)
lub 200 g pumpkin flesh, peeled, cut in pieces (3 cm) - 250 g self-raising flour, plus extra for dusting
- ½ tsp fine sea salt
- 40 g pumpkin seeds
- 2 large eggs
- 20 g milk
- Wartości odżywcze
- na 1 slice
- Kalorie
- 546 kJ / 131 kcal
- Białko
- 6.3 g
- Węglowodany
- 15.7 g
- Tłuszcz
- 4.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Soda Bread with Feta
30 min
Carrot Cake Cookies
35 min
Seriously Seedy Crackers
30 min
Courgette and Carrot Loaf
45min
Pecan and Cranberry Rye Bread
3h
Five-seed bread
1 godz. 50 min
Parmesan and Oat Rolls
1h 40min
Courgette and Dried Fruit Scones
30 min
Banana and Oatmeal Energy Bars
1h 10min
Creamy Sun-dried Tomato and White Bean Dip
10min
Sonja's Bread
3 Std. 10 Min
Maple, Pecan and Banana Bread
1 Std. 30 Min