Urządzenia i Akcesoria
Quick Squash, Rosemary and Parmesan Bread
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
14 slices
Składniki
-
Parmesan cheese100 g
-
fresh rosemary leaves1 Tbsp
-
200 g pumpkin flesh, peeled, cut in pieces (3 cm)butternut squash peeled, cut in pieces (3 cm)200 g
-
self-raising flour plus extra for dusting250 g
-
fine sea salt½ tsp
-
pumpkin seeds40 g
-
large eggs2
-
milk20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
6.3 g
Kalorie
546 kJ /
131 kcal
Tłuszcz
4.8 g
Węglowodany
15.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Bread
7 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Może spodoba Ci się również...
Pecan and Cranberry Rye Bread
3 Std.
Yoghurt Parfait, Quinoa and Apple Crumble
45 Min
Carrot Cake Cookies
35 Min
Polenta Muffins with Prawns and Mayo
1 Std. 25 Min
Garibaldi Biscuits
40 Min
Dukkah Lamb Meatballs with Quinoa and Yoghurt Sauce
40 Min
Courgette and Dried Fruit Scones
30 Min
Pumpkin and Apple Sponge Cake with Oats and Raisins
4 Std. 20 Min
Sweet Potato Brownies
8 Std. 55 Min
Crusty Spelt Bread
2 Std. 20 Min
Courgette and Parmesan Muffins
50 Min
Pea and Courgette Tarts
1 Std.