Crème à la fève tonka, brochette de banane rôtie à la cannelle
TM6 TM5 TM31

Crème à la fève tonka, brochette de banane rôtie à la cannelle

4.2 (29 ocen)

Składniki

  • 250 g de lait
  • 3 jaunes d'œufs
  • 40 g de sucre en poudre
  • ½ fève tonka, fraîchement râpée
  • 2 c. à soupe de sucre roux
  • ½ c. à café de cannelle en poudre
  • 2 bananes, coupées en tronçons de 2 cm
  • 20 g de beurre doux

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
333 kJ / 79 kcal
Białko
1.6 g
Węglowodany
11.2 g
Tłuszcz
3.2 g
Błonnik
0.6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy