Confiture de vin aux épices
TM6 TM5

Confiture de vin aux épices

3.8 (12 ocen)

Składniki

  • 370 g de vin blanc, bourgogne ou beaujolais de préférence
    lub 370 g de vin rouge
  • 2 bâtons de cannelle
  • 2 étoiles de badiane
  • 4 clous de girofle
  • 500 g de sucre à confiture

Wartości odżywcze
na 1 bocal
Kalorie
4521 kJ / 1062 kcal
Białko
0.1 g
Węglowodany
252 g
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy