Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
370
g de vin blanc, bourgogne ou beaujolais de préférence
lub 370 g de vin rouge - 2 bâtons de cannelle
- 2 étoiles de badiane
- 4 clous de girofle
- 500 g de sucre à confiture
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 4521 kJ / 1062 kcal
- Białko
- 0.1 g
- Węglowodany
- 252 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mousse de foie de volaille au porto
72 Std.
Pannacotta à la menthe compotée d'abricots
4h 45min
Liqueur de vin chaud
20 Min
Confiture aux épluchures de pomme
45min
Millas
1h
Liqueur à l'abricot
25 Min
Orange givrée
12 Std.
Guimauves à la fraise
3h 35min
Confiture concombre-vanille
20 Min
Sucre orange-épices de Noël
2h
Œufs au lait aux Carambar
1h 30min
Sirop de menthe
50 Min