Urządzenia i Akcesoria
Confiture de vin aux épices
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 12 godz.
2 bocaux
Składniki
-
370 g de vin rouge370 g de vin blanc bourgogne ou beaujolais de préférence
-
2 bâtons de cannelle
-
2 étoiles de badiane
-
4 clous de girofle
-
500 g de sucre à confiture
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 bocal
Białko
0.1 g
Kalorie
4521 kJ /
1062 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
252 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Balade lyonnaise
10 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Rillettes de porc au cidre
2 godz.
Vin blanc chaud
12 godz. 25 min
Confiture de lard
25 min
Lemon curd
15 min
Liqueur au café et à la cannelle
35 min
Confiture de poires
6 godz.
Foie gras au café et aux pruneaux
1 godz. 35 min
Galette bressane
13 godz.
Mousse de foie de volaille au porto
72 godz.
Pain d'épices
3 godz.
Foie gras de canard
72 godz.
Chutney de figues
4 godz.