Zuppa di bietole

Zuppa di bietole

4.7 108 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

  • 50 g di cipolla
  • 1 spicchio di aglio
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 250 g di carote a rondelle
  • 250 g di patate rosse a pezzi
  • 400 g di bietole fresche (foglie e coste), a pezzi
  • 700 g di acqua
  • 1 cucchiaino colmo di sale
  • 100 g di crostini di pane

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 225 kcal / 941 kJ
Białko 5.5 g
Tłuszcz 8 g
Węglowodany 34.9 g
Błonnik 4.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...